Camping guiden

Privatleasing kan give en vellykket ferietur

 

Når familien hvert år skal på ferie, så vælger mange den økonomiske løsning at medbringe campingvognen på hele ferien, således man kan holde ferie lidt tættere på naturen. Det er både praktisk og bekvemmeligt at have et rullende hus i nærheden, så man altid kan parkere ved et naturskønt sted og slappe af.

Her kan man tilberede en hyggelig frokost, gå på opdagelse i naturen, og visse steder må man endda overnatte i naturen på en parkeringsplads, hvilket kan være praktisk, hvis der er langt til nærmeste campingplads. Men det er mest behageligt, når man ankommer til campingpladsen, hvor der er mange faciliteter til rådighed såsom strøm, swimmingpool, køkken, underholdning samt aktiviteter og muligheden for at møde nye spændende bekendtskaber fra hele verden.

For at få arrangeret en hyggelig og vellykket campingtur til udlandet bør man have en driftsikker bil i god stand samt en passende campingvogn, og med privatleasing er det nemmere end nogensinde før at få råd til en moderne bil med en kraftig motor, der har alle de nødvendige faciliteter, man har brug for under hele campingturen.

Vælg en passende bil

De fleste familier kan ikke klare sig i hverdagen uden en passende bil til det daglige kørselsbehov, som kan være at få folk i skole, på job, klare indkøb, bringe folk til sportsarrangementer men også til familiebesøg samt ferieture rundt omkring i Danmark eller til udlandet. Derfor bør man vælge en bil, der kan klare alle familiens behov, således bilen både er moderne, rummelig og har plads til hele familien samt kufferter og andet udstyr på ferieturene.

Andelen af privatleasing af biler fordobles hvert år, så mange private har fået øje på de mange fordele ved leasing af bil. En bil koster omkring 10 % af bilens nypris i førstegangsydelse (udbetaling), hvorefter man betaler en månedlig ydelse på omkring1 % af bilens nypris. Hyundai har i øjeblikket gang i en kampagne indenfor privatleasing, hvor man kan finde en helt ny 5-dørs Hyundai i30 som personbil eller stationcar til kun 9.995 kr. i udbetaling.

Den månedlige ydelse starter fra 2.695 kr. om måneden, hvis man har et årligt kørselsbehov på under 15.000 km. Dette er yderst rimelige beløb for at have rådighed over en ny bil, så nu gælder det blot om at få fat i en passende campingvogn til turen.

Livet på campingpladser i Europa

Enten elsker man campinglivet, eller også foretrækker man andre ferieformer såsom skiferie eller hotelferie ved en badestrand. Hvis hele familien er vilde med campingferier, så kan man opleve hele Europas campingpladser over en årrække, således man får favoritpladser med tiden.

Man opnår en følelse af frihed og stilhed, da man er helt uafhængig på en campingferie, idet man kan køre hen, hvor man har lyst til. Man kan følge impulsive beslutninger under hele turen, således alle i familien kan blive hørt, så man kan tilrettelægge en passende tur og opleve mange attraktioner på turen.

Flere ting kan man derved opleve ganske gratis, da man kan gå på opdagelse i naturen og se skove, grotter, bjerge, klipper, vandfald, søer, dale, dyreliv, landsbyer, marker og meget mere. Man kan gå på vandring i naturen, og man kan tage billeder og video undervejs, så man kan vende hjem med uforglemmelige minder fra den internationale campingtur.

Campingpladserne har forskellige faciliteter til sine gæster, så en primitiv campingplads har kun et stykke jord med adgang til frisk vand samt strøm, toiletter og bad. Men de fleste campingpladser har disse tilbud at vælge imellem:

 • Storkøkken med spisepladser
 • Grill og bålplads
 • Stue med TV og opholdsrum
 • Swimmingpool og badeland
 • Børneaktiviteter med spil og legepladser
 • Cafeteria
 • Butik
 • Hytter til overnatning
 • Internetadgang
 • Fodboldbane
 • Underholdning
 • Guidede ture til lokalområdets attraktioner

Billede: jalodrome