Camping guiden

Nem måde til billige rejser

 

Rejseselskabet Spies kender de fleste i forvejen, da de har eksisteret siden 1960’erne, da Simon Spies startede med at tilbyde danskerne billige charterrejser til de spanske grisefester, og dette rejseimperium er lige siden vokset sig større og større, således Spies i dag har billige rejser til Bulgarien, Cypern, Egypten, Grækenland, Spanien, Portugal og Tunesien.

Derudover har Spies Rejser også krydstogtrejser til Caribien og Middelhavet at byde på, så de fleste kan nemt få opfyldt deres vildeste rejsedrømme. På hjemmesiden hos Spies kan nemt og hurtigt se et stort udvalg af billige rejser i øjeblikket, da det omfatter afbudsrejser og generelle tilbud, som kun gælder så længe lager haves dvs. så længe flysæderne ikke er fyldt op.

Man kan naturligvis selv vælge både tidspunkt og rejsedestination på hjemmesiden, men så kommer man til at betale rejsens normalpris, men på fanen med aktuelle tilbud og afbudsrejser kan man finde helt ekstraordinære billige rejser med op til 50 % rabat. Mange af rejserne inkluderer både fly og hotel, og med all inclusive følger der endda fuld forplejning med i prisen under hele ferien, så man kan nyde en ubesværet ferie i fuld luksus og afslappethed, hvilket er formålet med de fleste rejser.

Eksempler på billige rejser

Det er økonomisk attraktivt at vælge en billig rejse, da man således måske kan få råd til en ekstra ferie i løbet af året eller afholde en længere ferie end planlagt, eller man kan bruge de sparede penge til souvenirs eller andre gøremål. Man kan i øjeblikket finde en uges luksusrejse til Tenerife med all inclusive for kun 3.500 kr., idet normalprisen er 6.500 kr. pr. person, hvilket er næsten halv pris.

3.000 kr. er mange penge at spare på blot én person, idet man kan spare mange flere penge for en hel familie. Et andet eksempel er flybillet til Thassos i Grækenland i 2 uger for 499 kr. pr. person, hvor normalprisen er knap 4.000 kr. pr. person, men i disse tilfælde skal man også være rejseklar med meget kort varsel, idet afgang er om 2 dage, men disse billige rejser er så populære, at man ikke kan være sikker på, de findes dagen efter, så derfor skal man ofte slå til med det samme, da også andre turister elsker at rejse ud på en spontan måde, hvis man kan spare mange tusinde kr. på rejsen.

Campingferie i udlandet

Mange danskere er tiltrukket af campingferiens velsignelser, da man med en bil og campingvogn kan holde ferie i kendte omgivelser og nyde den ultimative frihed. Man kan blive på stedet, så længe man har lyst, og man kan tage bilen hen til alle de steder, man har lyst til at besøge. Når man først har anskaffet sig en passende campingvogn, så kan man fremover nyde en billig ferietur, når man har lyst. Man kan selv tilberede sine favoritter på gasblusset i det lille køkken i campingvognen, hvor man også kan lave kaffe eller nyde kolde genstande fra køleskab og fryser. Man kan eventuelt finde et favoritsted i udlandet, hvor man opklodser sin gamle campingvogn permanent, så man blot tager en billig flyrejse hertil, mens man bor i campingvognen, men man kan også vælge at spænde bilen for og køre turen selv hver gang, da man på den måde kan opleve nye destinationer hver gang. Husk mottoet: At rejse er at leve.

 

Billede: Leszek.Leszczynski