Camping guiden

Find den bedste familiebil til campingferien

Uanset hvor man bor i Danmark, så findes der mange biler i området, og det skyldes den herlige frihedsfølelse, man opnår bag rattet i en bil. Hvis man bor alene, kan det ofte være en dyrere løsning med bil end at anvende offentlig transport, såfremt det er muligt i området. En bil vil som regel mindst koste 2-3.000 kr. om måneden eller mere, hvilket man trods alt kan rejse langt for med offentlig transport. Men for en familie på 2 personer eller mere, der kan udgifterne til offentlig transport nemt overstige prisen på en bils månedlige udgifter, så i mange tilfælde bør man lede efter den bedste familiebil til jeres behov.

Gode råd og tips til en ny familiebil

Hvis I allerede er blevet enige om at anskaffe en bil til de daglige gøremål i hverdagen, så bør I allerførst lave en oversigt med jeres totale behov. Jeres økonomi og kørselsbehov afgør jo, om I har brug for en ny eller brugt bil, benzin eller dieselbil, hvis I er mange familiemedlemmer og eventuelt har hund, så bør man nok overveje en stationcar eller MPV, og hvis I er friluftsmennesker, der ofte tager en tur ud i naturen på campingferie, så skal bilen også være af en vis størrelse samt have anhængertræk. Den billigste løsning er normalt at købe en bil og beholde den i mange år, således man slipper for mange handelsomkostninger samt unødvendige synsudgifter og uventede reparationer. Normalt får man mest for pengene, hvis man enten køber en helt ny moderne bil eller en bil med 2-3 år på bagen, så den er tilkørt men stadig i god stand. Biler med en alder på mere end 4 år kan altid snart risikere at skulle have udskiftet mange dele i de kommende år, især hvis de tidligere ejere ikke har overholdt de nødvendige serviceeftersyn, olieskift og undervognsbehandlinger, således bilen altid er i tiptop stand. Det bedste råd er at tjekke udvalget af nye og brugte biler hos en troværdig autoriseret bilforhandler i nærheden, da man der vil kunne få en garanti på bilen i forbindelse med bilkøbet.

Sådan finder I den bedste familiebil

Besøg nogle af de lokale bilforhandlere og nævn jeres behov, hvorefter I foretager en prøvetur i de ønskede biler, som passer bedst til jeres formål. Måske har I visse favorit biler, som enten er driftsikre eller har masser af faciliteter, men det har de fleste nye biler i dag, så måske kan det bedst betale sig at købe en helt ny bil, som man kan have glæde af i mange år fremover. Man kan eksempelvis besøge en Hyundai forhandler, og få deres bud på den bedste familiebil. På Hyundais hjemmeside kan man også se nypriserne på bilerne samt tilbud på andre biler. Måske bør man prøve en Hyundai i30 stationcar, som fra ny koster 190.000 kr. Man kan finde nye biler fra under 80.000 kr. og opefter, så der er mange muligheder at vælge imellem.

Billede: Librarygroover

Billede: Hugo90-