Camping guiden

Camping i Odsherred – Giv dig tid til livet

Kom tættere på hinanden, med en Campingferie i Odsherred. Camping er ensbetydende med friskt luft, frihed og dejlige oplevelser for hele familien. Odsherred er en af Danmarks mest naturskønne områder og her er der tid til livet.

Odsherred, et sandt landskabs vidunder

Der venter et væld af spændende, ferieoplevelser i det nordvestlige sjælland. Odsherred er blandt andet blevet godkendt, som den første danske geopark, af det verdensomspændende Global Geoparks Network under UNESCO. Dette skyldes blandt andet det helt unikke istidslandskab, som har en stor betydning for kulturlivet i Odsherred. Lyset i Odsherred er også helt specielt, ligesom det du kan opleve i Skagen. Odsherred er hjemsted, for mange forskellige kunstner og der er med til at skabe et helt særpræget miljø.

Nordstrand, Sanddobberne og Vesterlyng Camping

Camping er ferie i eget hjem.

Tag på camping ved Nordstrand og få en helt speciel oplevelse, sammen med din familie. Kom og oplev brede, børnevenlige sandstrande, med blåt flag! Her er mulighed for både at slappe af og deltage i aktiviteter, så der er noget for enhver smag.

Kom til Sanddobberne hvor der er camping med panoramaudsigt, til havet. Kom og oplev typisk nordvest sjællandsk idyl, med en rig variation af skov, mark og eng. Tag et smut forbi det storslåede Dragsholm slot, hvor Jarlen af Bothwell og den skotske Dronning Maria Stuarts spøgelse, har sin gang.

Camping i den sydlige del af Danmark. Smuk beliggenhed lige ud til sejerøbugten ved Havnsø med Vesterlyng Camping. Kom og mød tangloppen Hilbert, få lavet ansigtsmaling med børne, tag et spil bankospil eller prøv adventure golf. Her er oplevelser for både store og små.

 

 

Billede: Lars Plougmann