Camping guiden

På campingferie til Fuerteventura

 

Mange eventyrrejsende fra hele verden rejser hvert år til Fuerteventura på campingferie, da man her dels kan nyde den fri og uspolerede natur i fulde drag, og Fuerteventura har desuden et herligt klima, som gør en nat i telt eller campingvogn til en ren fornøjelse, når man kan slå øjnene op til en ny herlig dag i det eksotiske klima på De Kanariske Øer. Da Fuerteventura ligger langt væk fra vore breddegrader, så vælger de fleste at flyve hertil, og man kan finde billige flybilletter til Fuerterventura hos Spies Rejser samt flere andre af de større rejseselskaber, som har stort udvalg af rejser til De Kanariske Øer.

Oplevelser på Fuerteventura

Fuerteventura udgør én af de i alt 7 øer blandt De Kanariske Øer, som alle er kendte feriedestinationer især Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Mange familier tager regelmæssigt på ferie her, men de vælger normalt at bo i luksushotel langs de lange solbeskinnede strande, hvor man kan slappe af og nyde livet, mens ungerne boltrer sig i vandet og med stedets mange aktivitetstilbud til børn i alle aldre.

Andre mennesker er mere friluftsmennesker, som kan komme i kontakt med naturen, så de lejer en bil med campingvogn eller et stort telt, som de kan slå op på de mange campingpladser rundt omkring på øen. Alle øerne har en storslået natur med høje bjerge, vulkankratere, hvide sandstrande, og sommeren er lang og solrig, mens vinteren kan være lidt mere kold og blæsende.

Turisterne kommer trofast til Fuerteventura og de andre øer på grund af det gunstige ferieklima og naturoplevelserne, så turismen er den største indtægtskilde for stedet. Mange turister vælger at shoppe i de små charmerende butikker eller i de store indkøbscentre, og man kan nyde de lokale kulinariske retter fra det spanske køkken.

Praktiske råd om camping

Man kan naturligvis medbringe sin egen bil og campingvogn til Fuerteventura, hvis man har familien med på en færgeoverfart, men man skal huske på, at camping kræver tilladelse, samt det kun må foregå på selve Isla de Lobos, der ligger lidt nord for Fuerteventura. Tilladelser kan fås hos:

Oficina de Medio Ambiente
Calle del Professor Juan Tadeo Cabrera, 10
Puerto del Rosario

Man kan derfor opleve stedet i nær kontakt med naturen, for Fuerteventura har mange spændende naturoplevelser at byde på, hvilket skyldes deres rige dyre- og planteliv.

De Kanariske Øer er gennemsnitligt for Europa, så det er hverken specielt dyrt eller billigt, men man kan opnå en herlig naturoplevelse i et suverænt klima, uanset om man bor på hotel, telt eller i campingvogn på ferien til Fuerteventura.