Camping guiden

Camping på rejser til Peru

Det er nok de færreste, der forbinder Peru med camping, men faktisk vælger mange at tage på opdagelsesrejse til Peru, og her kan camping være en nem og praktisk form for indkvartering på turen. Man kan leje både telt eller campingvogn, når man ankommer til Peru, og mange køber blot et telt med den dertilhørende udrustning.

På den måde kan man kombinere turen med hotelophold, således man også kan tage på opdagelse i den vilde natur med de spændende bjergområder og jungler.

Hvad er adventurerejser?

Mange turister har efterhånden besøgt alle de populære badestrande i Europa, der jo til dels minder en del om hinanden med hensyn til hoteller og strande.

Naturligvis kan man sagtens få en herlig og afslappende ferie langs Middelhavet og ved Grækenland, men det meste er jo luksushoteller med tilhørende badestrande samt souvenirboder, der i det lange løb bliver lidt ensformigt for de mere krævende turister, der mere fokuserer på opdagelsesrejser samt muligheden for at tage ud på eventyr.

Adventurerejser har masser af fremgang i disse år, hvor folk gerne vil besøge eksotiske kulturer på egen hånd og gerne med lidt fysiske udfordringer såsom:

  • Bjergbestigning.
  • Dykning.
  • Mountain bike cykling.
  • Rafting.
  • Paragliding.
  • Faldskærmsudspring.
  • Sejlads på floder og vandfald.

Man kan i øvrigt finde meget mere information om adventurerejser hos Wikipedia, hvor man kommer ind på utrolig mange former for ferier med adventurerejser.

Ferielandet Peru

Mange rejser til Peru på ferie, fordi landet ligesom de fleste andre har en blomstrende turistindustri, og landet har faktisk rigtigt meget at tilbyde de tilrejsende gæster, da landet jo er stort og har masser af smukke landskaber, bjerge, vulkaner og jungler samt badestrande.

Man kan få alle tiders campingferie i Peru, hvor man for eksempel tager ud og besøger de kendte turistattraktioner, der jo ligger langt fra de store byer. Der er især tale om de mystiske Nazca-linjer, der ligger i ørkenen mellem byerne Nazca og Palpa men de oldgamle inkabyer Machu Picchu samt Cuzco er også værd at besøge, hvis man interesserer sig lidt for gamle kulturer og bygningsværker.

Rejsebureauet Svane Rejser er specialist i rejser til Peru, hvor man endda kan vælge at følge en komplet rejse gennem landet med rejseleder, men man kan også tage ud på egen hånd og opleve dette skønne land i Sydamerika.

Man bør i hvert fald besøge Amazonas Regnskoven samt de berømte Andes-bjerge, men generelt kan man få masser af spændende oplevelser overalt i landet.