Camping guiden

10 ting der er gode at have med på campingferien

 

En camping ferie er uden tvivl en anderledes måde at holde ferie på, end hvis man for eksempel bor på hotel, hvor man for det meste blot skal sørge for at pakke tøj og toiletsager til. Når man skal på campingferie, kan det dog være en god idé at gardere sig lidt mere, særligt hvis man camperer i telt, hvor faciliteterne er noget begrænsede.

 

  1. Medbring en førstehjælpskasse. Hvis nogle skulle komme til skade, er det en rigtig god ting at have ved hånden, da man kan undgå yderligere infektion eller lignende.

 

  1. Det er altid en rigtig god idé at have en lommelygte med, når man er på camping. Den kan for eksempel vise sig nyttig, hvis man skal op og tisse om natten eller hvis man gerne vil ligge og læse en bog om aftenen, når det er blevet mørkt.

 

  1. Tag masser af poser med, hvis det skulle blive regnevejr, er det godt at have nogle poser at pakke sin ting ned i, hvis teltet er utæt.

 

  1. Medbring tøj til alt slags vejr, selvom du camperer i et varmt og solrigt område. Man ved aldrig om været kan skifte eller hvor koldt det er om natten.

 

  1. Medbring en lommekniv, den kan være til stor nytte i mange forskellige situationer.

 

  1. Tag gerne kort og kompas med, hvis du skal ud på en vandretur eller lignende, så er det altid rart at kunne finde tilbage igen.

 

  1. Medbring en transportabel oplader til dine forskellige devices. Nu til dags er det svært for folk at undvære mobiltelefonen, og folk har det som regel bedst, hvis de er online hele tiden, hvorfor det er en god idé at medbringe en transportabel oplader, så du kan oplade din telefon eller tablet i teltet.

 

  1. En termokande kan være rigtig nyttig, hvis man skulle få lyst til en kop morgenkaffe, eller hvis det er koldt og man har brug for en varm drik at holde sig varm på.

 

  1. Reb har mange anvendelser på en campingplads. Lav for eksempel en tørresnor til dit våde tøj, så det kan tørre i løbet af dagen.

 

  1. Medbring en lanterne for at skabe en hyggelig stemning om aftenen med stearinlys.